Малума ще става баща за първи път

Дата:

Малума обяви, че с приятелката си Сузана Гомес очакват първото си дете. Новината бе споделена чрез видеото към песента “Procura,” което бе показано по време на концерта на Малума във Вашингтон. Изпълнителят седна на сцената, обяви пред публиката, че ще им покаже видеото към новата си песен и го стартира. Зрителите видяха лични семейни кадри, включително моментите, когато Малума и Гомес научават за бременността, както и ултразвукови снимки от лекарски прегледи.

Видеото показва и как двойката споделя новината със своите родители и приятели. Завършва с парти, на което се разкрива пола на бебето, като се разбира, че ще е момиче. Малума намекна и за името на бебето, като показа диамантено колие, на което бе изписано името “Парис.” Този намек бе потвърден по-късно, когато Малума сподели, че дъщерята им ще се казва Парис.

Малума изрази своята радост и дори сподели, че вече пее на корема на Гомес, надявайки се дъщерята му да го чува. Той сподели, че това е една от най-големите му мечти и че дъщерята му е всичко за него в момента.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

На официална церемония в Стокхолм бяха връчени тазгодишните Нобелови награди

Кралят на Швеция, Карл Шестнадесети Густав, връчи тазгодишните Нобелови...

27 мигранти са се опитали да преминат нелегално в България от Турция

Турските погранични власти в района на ГКПП Дерекьой/Малко Търново...

Атлетико Мадрид победи с 2:1 у дома Алмерия 

Атлетико Мадрид се наложи с резултат 2:1 у дома...

Диана Петкова завърши осма на финала на 50 метра бруст в Румъния

Диана Петкова завърши на осмо място във финала на...