Кортни Кокс смята за грешка филърите в лицето

Дата:

Кортни Кокс призна, че съжалява, че е си слагала филъри в устните си на млада възраст. В интервю за списание Woman, актрисата, която е известна с ролята си в “Приятели,” разкри, че е подлагала на множество козметични процедури поради натиска и изискванията на филмовата индустрия за поддържане на младежки външен вид.

Тя сподели, че не осъзнавала степента на промяната във външния си вид, защото извършвала процедурите постепенно и само по една на път, което нарече “ефект на доминото” от последователни промени. През 2017 година, Кортни Кокс премахна всички филъри и реши да спре с козметичните процедури. Тя изрази желанието си да остарява грациозно и да подкрепя естествената красота.

Актрисата иска да покаже на младите жени, че не трябва да се огъват под натиска на обществените стандарти за красота. Тя призовава хората да живеят по свой собствен начин и да правят това, което им харесва, вместо да се стремят да отговарят на очакванията на други хора.

В интервюто Кортни Кокс също така споделя, че тази нейна опитна с филърите беше най-голямата ѝ грешка по отношение на красотата и призовава хората да не повтарят същата грешка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

И тази седмица продължава поскъпването на храните на едро

Цените на оранжерийните краставици на тържищата в България продължават...

Започна изграждането на магистралата “Русе – Велико Търново”

На днешната символична церемония на първа копка, означаваща началото...

Земеделските стопани ще получат малко над 3 млрд. лв. тази година, каза министър Вътев

Този петък министърът на земеделието на България, Кирил Вътев,...

Пожар избухна в автосервиз в Бургас

Днес сутрин голям пожар избухна в автосервиз в град...