Кирил Петков и Калин Стоянов в пряк сблъсък в сутрешен блок с взаимни обвинения

Дата:

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и вътрешният министър Калин Стоянов се изправиха един срещу друг в пряк сблъсък по Нова телевизия.

Петков заяви, че Стоянов е бил предложен като експерт от ГЕРБ и че му е отнело два дни, за да се съгласи да стане вътрешен министър в кабинета “Денков”, след като се консултирал със съпругата си. Той категорично отрече вмешателство в работата на МВР и вътрешния министър.

Стоянов влезе в пряко включване и обвини Петков, че се опитва да се намеси в дейността на МВР, конкретно в отношение на служителите на ръководни постове и директорите на областните дирекции на МВР. Той отрече, че срещата му с Петков е била само една и каза, че са имали множество телефонни разговори.

Кирил Петков зададе няколко въпроса на Стоянов, включително дали той е единственият лидер, с когото си говори, и дали е имал разговори с Борисов и Пеевски. Стоянов потвърди разговорите си с тях в кулоарите на парламента. Стана дума и за полицейското насилие, като Стоянов заяви, че е против това, но и против насилието спрямо полицаи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Интер победи Наполи с 3:0

Интер записа убедителна победа с 3:0 над Наполи в...

Зографски 18-и в четвъртия кръг на световната купа по ски скокове

Българинът Владимир Зографски завърши на 18-то място в четвъртия...

Лудогорец разгроми Ботев Враца с 5:0

Лудогорец записа убедителна победа с 5:0 срещу Ботев Враца...

Пиеси на Недялко Йорданов и Стефан Цанев оценени високо от турската публика

В Турция се наблюдава голям интерес към театралните произведения...