Затварят за седмица кръстовище на бул. „Хаджи Димитър“ в Пловдив

Дата:

В периода от 16 до 23 януари, кръстовището между южното платно на бул. “Хаджи Димитър” и ул. “Царевец” в Пловдив ще бъде затворено за движение.

Това обявиха от общинското предприятие “Организация и контрол на транспорта” с цел извършване на строително-монтажни работи. Затварянето на кръстовището е част от проекта на ВиК за обновяване на канализационната и водопроводната мрежа в града. Временната организация на движение е обозначена със съответните пътни знаци и указателни табели.

Въздействието върху движението ще засегне и маршрутите на автобусните линии №12, 26, 29 и 222 от вътрешноградския транспорт, които ще променят маршрутите си през съответния период. Строителните работи по проекта трябва да бъдат завършени през март тази година и включват доизграждане и реконструкция на водоснабдителните и канализационни системи в Пловдив, финансиран чрез Оперативната програма “Околна среда” 2014-2020.

Проектът има за цел повишаване на ефективността на добиването, ползването и отвеждането на водите, намаляване на загубите и подобряване на качеството на питейната вода.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...