Зашеметяващи прически за жени над 50 години, които не изискват оформяне

Дата:

Всяка жена, независимо от възрастта си, се стреми към красота и правилният избор на прическа играе важна роля в това. Адекватно подбраната прическа може визуално да подмлади, докато лошият избор може да добави допълнителни години. Късите прически подхождат не на всеки, това е много индивидуално.

Дългата коса при жени над 60 години е по-скоро изключение. По правило дългата коса не изглежда хармонично в комбинация с възрастовите черти на лицето, а различни кокове и опашки могат да добавят допълнителни години.

Повечето жени предпочитат прически, които изискват минимално оформяне, тъй като спестяват време и усилия. Въпреки това, за да изглежда прическата естетически приятна, ще са необходими известни грижи.

Ако прическата е направена, като се вземат предвид характеристиките на косата, тогава оформянето й ще отнеме минимум време. Косата ще лежи красиво, създавайки желаната от стилиста форма, достатъчно е само да я докоснете малко с гребен или ръце.

Имена на прически, които изискват минимален стил:Боб : Тази прическа е класически избор с много модификации. Традиционният боб с или без бретон перфектно маскира промените по кожата, свързани с възрастта. Асиметричният боб прави визията по-запомняща се и динамична.

Градуираният боб има стъпаловидни преходи, което прави външния вид по-обемен. Удълженият боб е подходящ за тези, чиято коса е в добро състояние и се нуждае от минимална корекция на дължината. Пикси : Идеален за жени, които предпочитат къси прически.

Вариантите могат да включват асиметрия или дълъг бретон. Пикси бобът съчетава елементи от боб и пикси, подчертавайки динамиката и младостта на визията. Каскада : Подходящ за тънка и изтощена коса, придава необходимия обем. Предлага се както в къса, така и в дълга версия.

Подрязване : Смел избор за креативни личности, съчетава късо подстригани храмове и дълги кичури на върха. Изборът на прическа винаги е търсене на компромис между стил, удобство и лични предпочитания.

Важно е прическата да е не само красива, но и да не изисква сложен ежедневен стил, което е особено важно за активните жени.

Не забравяйте, че качеството на вашата коса зависи пряко от грижите, които полага, така че редовното подстригване и овлажняване ще ви помогне да запазите косата си в отлично състояние.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Ердоган се обяви за добри отношения и със Запада, и с Изтока

"Създаването на нови уравнения във външната политика" не е...

Автобус се разби и застана вертикално върху изход на тунел край Барселона

Във вторник автобус, превозващ работници на "Индитекс", се разби...

Нобелови лауреати подканват Лукашенко да освободи политическите затворници

Десетки нобелови лауреати призоваха в отворено писмо президента на...

Кремъл не разбира какво има предвид Зеленски под “втора мирна среща на върха”

Кремъл все още не разбира какво има предвид Владимир...