VenZy със свое собствено шоу на вълните на радио N-JOY

Дата:

Популярният певец VenZy стана новият водещ на радио N-JOY и ще представя свое собствено шоу на вълните на радиото всеки делник от 14:00 до 18:00 часа. Шоуто, озаглавено “Над нещата с VenZy”, ще донесе позитивна и вдъхновяваща перспектива през следобедните часове, извън предизвикателствата на ежедневието и битовите грижи.

В рамките на предаването, VenZy ще се среща с различни изпълнители, включително имена, които не са толкова популярни, за да представи различна гледна точка към творчеството им. Шоуто обещава много музика, както и обсъждане на различни теми като култура, социални мрежи, спорт, лайфстайл новини и други.

VenZy, известен с реалното си име Венцислав Роланд, е също и музикант, творец и млад татко. Той е бил част от радио N-JOY и преди като водещ на рубриката “В ритъм с Venzy” в “Шоуто на Инспектор N-JOY”. Освен в музикалния свят, той също е бил част от журито на различни конкурси и има телевизионен опит, включително стартиране на предаване за музика по Обществената телевизия през 2019 г.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...