Туристическия бизнес и местната власт ще проведат среща в Пловдив 

Дата:

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти организира деветата среща между туристическия бизнес и местната власт в град Пловдив.

Темата на първата дискусия е “Инвестиции в устойчиво бъдеще”. Обсъждат се въпроси свързани с инвестиции в образование и умения, иновации и развитие на устойчива културно-туристическа инфраструктура, с цел постигане на по-качествен и разпознаваем туристически продукт.

Дискутира се ролята на културното наследство като туристически ресурс и неговият принос към местната икономика, както и възможностите за развитие на устойчива туристическа дестинация и продукт, базиран на местната кухня и вина.

Председателят на организацията, Димитрина Горанова, подчертава, че основната цел на събитието е създаването на по-близки контакти между общинските администрации и туроператорите.

За участие в събитието са поканени представители на общини със значителен туристически потенциал, туристическия бизнес, екскурзоводи, академичната общност и държавната администрация.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Под натиск на общински съветници: Общината в Пазарджик ще възобнови финансирането за ФК „Хебър“

След категоричната победа на пазарджишкия футболен отбор „Хебър“ с...

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...