Забавление

ТОВА е вкусът на моето детство! Кекс Ореховка по рецептата на любимата ми баба – ненадмината до днес!

Страхотен вкус, невероятен аромат, деликатна текстура, оригинална глазура – всичко това се комбинира в този Кекс Ореховка , направен

ТОВА е вкусът на моето детство! Кекс Ореховка по рецептата на любимата ми баба – ненадмината до днес!

Страхотен вкус, невероятен аромат, деликатна текстура, оригинална глазура – всичко това се комбинира в този Кекс Ореховка , направен от най-простите съставки. Този десерт ще бъде чудесно допълнение към сутрешната ви чаша кафе или ще служи като обилна и вкусна закуска на работа.

Разбийте белтъците с щипка сол до твърди връхчета. Маслото се разбива с пудрата захар и ваниловата захар до получаване на бяла хомогенна маса. Докато продължавате да разбивате маслото, добавете в купата смлените орехи и след това брашното. Снимка: dzen.

ru Внимателно добавете разбитите белтъци в тестото. Разпределете тестото равномерно върху тава, застлана с хартия за печене. Снимка: dzen.ru Печете ядковия сладкиш на 180°C за 20 минути.

За да приготвите оригиналната глазура, разбийте жълтъците с пудрата захар и разпределете равномерно върху още горещия кекс. Снимка: dzen.ru Оставете сладкиша докато изстине напълно и стегне глазурата. Нарежете ореховия кекс на порции и сервирайте. Снимка: dzen.ru Да ви е сладко! Снимка: dzen.

ru Заглавна снимка: колаж „За Жената“