Разпределиха ресорите на заместник-кметовете в община Варна

Дата:

Кметът на Варна Благомир Коцев е издал заповед за разпределение на ресорите на заместник-кметовете в града. Заместник-кметът Диан Иванов ще отговаря за дирекциите “Правно-нормативно обслужване”, “Контрол и санкции”, “Европейски и национални оперативни програми”, “Общинска собственост, икономика и стопански дейности” и общинското предприятие “Инвестиционна политика”. Заместник-кметът Павел Попов ще управлява секторите “Образование и младежки дейности”, “Култура и духовно развитие” и “Спорт”, както и общинските предприятия “Спорт – Варна”, “Комплекс за детско хранене” и “Дезинфекция, дезинсекция и дератизация”.

Ресорите на заместник-кмета Христо Рафаилов включват “Финанси и бюджет”, “Финансово-стопански дейности”, “Информационно и административно обслужване”, “Местни данъци” и “Управление на собствеността”, включително дейността “Хранителен комплекс”. Към него е и общинското предприятие “Транспорт и автоматизирана система за регулиране на уличното движение” (ТАСРУД).

Заместник-кметът Илия Коев ще се занимава с работата на дирекция “Управление на сигурността и контрол на обществения ред”, включително Общинския приют за безстопанствени кучета, дирекциите “Екология и опазване на околната среда” и “Превенция”, както и общинските предприятия “Паркинги и синя зона”, “Зоопарк – Спасителен център” и “Управление на проекти и озеленяване”.

Ресорите на заместник-кмета Снежана Апостолова включват “Туризъм”, включително Туристическия информационен център, “Социални дейности” и “Здравеопазване”. Секретарят на Община Варна, Нора Момчева, ще управлява дирекцията “Управление на човешките ресурси и административно обслужване”.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...