ПП-ДБ са против извънредно заседание на НС за „Лукойл”

Дата:

Партия “Демократи за силна България” (ПП-ДБ) се обяви против съзиването на извънредно заседание на Народното събрание утре, което би могло да разглежда преодоляването на ветото, наложено от президента върху Закона за енергетиката. Причината за това е, че България все още се намира в предизборна кампания.

Лидерът на ПП-ДБ и съпредседател на парламентарната група на партията, генерал Атанас Атанасов, обяви, че прекъсването на работата на Народното събрание по време на предизборна кампания беше предложено от Бойко Борисов, и то с основателни аргументи, като парламентарната трибуна не би следвало да се използва за предизборна кампания и спекулации.

Съпредседателят на Парламентарната група на ПП-ДБ, Кирил Петков, подчерта, че настоящият момент е критичен, където всеки български гражданин трябва да вземе правилното решение относно управлението на страната за следващите четири години. Той добави, че темата за енергетиката, представена по популистки начин, не бива да отвлича вниманието от по-важни въпроси.

Кирил Петков заяви, че текстовете, предложени от ГЕРБ и ДПС, са написани спешно, и в тях не се обсъжда важни въпроси, като тези, свързани с цените на енергията.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Започна изграждането на магистралата “Русе – Велико Търново”

На днешната символична церемония на първа копка, означаваща началото...

Земеделските стопани ще получат малко над 3 млрд. лв. тази година, каза министър Вътев

Този петък министърът на земеделието на България, Кирил Вътев,...

Пожар избухна в автосервиз в Бургас

Днес сутрин голям пожар избухна в автосервиз в град...

Хосе Карерас с концерт тази вечер в зала 1 на НДК

Този вечер Хосе Карерас ще представи концерт в зала...