Парламентът изслушва трима министри утре

Дата:

Депутатите в парламента решиха да започнат утрешния работен ден с изслушване на министрите. В рамките на този план, първата точка на дневния ред за четвъртък включва изслушване на регионалния министър Андрей Цеков и енергийния министър Румен Радев. Темата на разговора ще бъде процесът на енергийно обновяване на жилищния и сграден фонд.

Втората точка от дневния ред предвижда изслушване на министъра на отбраната Тодор Тагарев относно целите и резултатите от работното му посещение в САЩ. Въпреки че ПП – ДБ не подкрепиха искането, то беше одобрено от останалите парламентарни групи.

Отхвърлени бяха други предложения, включително тези за изслушване на премиера Николай Денков в петък. Едното от предложенията засягаше миграционната политика на България, а другото – разширяването на Шенгенското пространство и ангажиментите, поети от страната ни. Отхвърлено беше и предложението за отпадане на точката за второ четене на Закона за БНБ, докато гуверньорът не представи анализ за последствията от приемане на еврото.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...