Забавление

Не е ли без мръвка, хич не ми я хвали! Жената прави най-жестоката баница с кайма – изяждам я цялата на едно ядене!

Доказано най-вкусната баница с месо – такава е по рецептата на моята съпруга. У дома приготви ли си, не

Не е ли без мръвка, хич не ми я хвали! Жената прави най-жестоката баница с кайма – изяждам я цялата на едно ядене!

Доказано най-вкусната баница с месо – такава е по рецептата на моята съпруга. У дома приготви ли си, не се задържа повече от час, а аз лично мога да изям цялата тава на едно ядене! Жена ми знае това и редовно я приготвя събота или неделя – уникално сочна и вкусна става!

Ще дам и на вас рецептата, вярвам, че ще ви хареса. Баницата с месо на жена ми Продукти: Плънка от месо: За заливката смесете: И още: Приготвяне: Запържете ситно нарязания лук и го задушете. Когато омекне, добавете каймата, подправките и водата.

Варете на умерена температура, докато се изпари излишната вода. Намаслете голямата тава на фурната, наредете 3 кори, след което намажете с 2 супени лъжици плънка и продължете така до изчерпване на материала. Ако правите половин доза, използвайте по-малка тава.

Снимка: YouTube Нарежете баницата на кубчета и я залейте със сместа от яйца, олио, мляко и вода. Снимка: YouTube Снимка: YouTube Хубаво разпределете заливката между разрезите, като накрая разклатите тавата, за да попадне навсякъде и баничката да стане сочна.

Снимка: YouTube Снимка: YouTube Междувременно включете фурната да загрява на 200 градуса, докато баницата поеме заливката. Печете 50-60 минути до златисто кафяво. Снимка: YouTube Смесете 2 супени лъжици вода с 2 супени лъжици олио, след което намажете изпечената гореща баница.

Снимка: YouTube Оставя се покрита с кърпа да се охлади, след което се сервира. Снимка: YouTube Снимка: YouTube Да ви е сладко!