Мъж крие на тавана писмата, които е писал на жена си всеки ден от 40-годишния им брак

Дата:

Повече от 40 години Бил Бреснан от Ню Джърси пише любовни писма на „хубава блондинка“. Споделяйки тайната на своята трайна любов със съпругата си Кирстен, Бреснан каза, че част от неговия успех се крие в думите, които са били изречени повече от 10 000 пъти.

През 1974 г Бил Бреснан е в клас, подготвящ студенти за лицензи в индустрията с ценни книжа, когато „хубава блондинка“ привлича вниманието му. „Тя беше жена от Северна Европа, чиято красота ме порази като гръм от ясно небе“, казва Бреснан пред ABC News за срещата си с Кирстен.

Както по-късно пише, „Скоро интересът ми към нея стана още по-голям“. Скоро след като се запознали в клас, двамата започнали да прекарват повече време заедно. Те разменяли “бележки, рисунки и малки писма върху хартиени салфетки” на кафе.

По-късно срещите на чаша кафе се превърнали във вечери, а бележките върху салфетки – в пощенски картички и писма. „Те се озоваха в нейния албум и скоро той се превърна в цяла колекция“, казва Бреснан. Снимка: Pinterest С течение на времето връзката им станала по-здрава.

През 2015г Бреснан и Криси, както той я нарича, отпразнуваха 40-ата си годишнина от сватбата, размишлявайки върху живота, изпълнен с любов и страст. „Пиша писма до жена си всеки ден, 365 дни в годината“, спомня си Бреснан.

Двойката отвори 25 кутии на тавана, които съдържаха съкровищница от сантиментални бележки. Във всяко писмо Бреснан пише, че много обича жена си. Кутиите съдържаха над 10 000 писма. Снимка: Pinterest „В общи линии това е любовен дневник. Например, мога да избера ден през 1982 г.

и там ще пише нещо за ресторант, в който сме яли, или за филм, който сме гледали заедно“, разказа Бреснан пред ABC News. Любящият съпруг никога не забравя да напише писмо на Кирстен. Дори когато са разделени, Бреснан изпраща картички или пише писма.

„Най-големият ми страх сега, предвид възрастта ми, е, че ще започна да забравям.“ За щастие умът ми все още е доста остър“, казва Бреснан, малко преди да навърши 74 години през 2015 г. – “Луд съм по нея, това е всичко, което мога да кажа.

” Обяснявайки, че “никога не са имали спор” през 40-годишния си брак, мъжът добавя, че “може да не са съгласни за нещо”, но предпочитат “да говорят, отколкото да спорят”.

На въпрос за тайната на успешния брак, Бреснан казва: „Ключът към всяка връзка е, че и двамата трябва да работите всеки ден… И никога да не си лягате ядосани. Говорете за всичко. Всичко трябва да се уреди, преди да си кажем лека нощ.

” Той добавя: „Виждам млади хора в ресторанти, които седят един срещу друг, но гледат в екраните на телефоните си. Те никога не говорят и не се гледат. Искам да се наслаждават и да ценят времето си заедно.

” Семейство Бреснан нямат акаунти в социалните медии, така че не можем да предоставим никакви актуализации за това, което правят в момента. Където и да са, сигурни сме, че са заедно и всеки ден изразяват любовта си един към друг.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Прогнозата на животните е победа 2:1 за Испания над Англия във финала на Евро 2024

Куп легенди и специалисти дават прогнозите си за големия...

Безапелационна Стилияна Николова спечели многобоя в Клуж-Напока

Абсолютната европейска шампионка Стилияна Николова спечели титлата в многобоя...

“Локо” (Пд) завърши 0:0 с “Берое” в последната си контрола

"Локомотив" (Пд)  завърши 0:0 с "Берое" в последната си...

Джо Байдън: Аз се кандидатирам и ще спечелим

Джо Байдън категорично отхвърли спекулациите, че ще се откаже...