Георги Георгиев остава в ареста, реши на Окръжеият съд в Стара Загора

Дата:

Окръжният съд в Стара Загора реши, че Георги Георгиев, обвиняем в нападението срещу 18-годишната Дебора Михайлова, ще остане в ареста.

Петко Кънев, адвокатът на обвиняемия, заяви, че най-тежката мярка, “задържане под стража”, е наложена спрямо Георгиев по обвинението за “заканите с убийство”. Той изрази недоволство от бездействието на прокуратурата в продължение на три месеца, посочвайки, че не са събрани никакви доказателства.

Районният прокурор на Стара Загора, Таня Димитрова, обаче заяви, че разследването е приключено, доказателствата са събрани и проверени, и обвинителният акт ще бъде внесен в съда. Предстои представянето на материалите по делото пред защитниците, като се очаква процесът да приключи следващата седмица.

Обвиненият Георгиев е обединил две досъдебни производства, образувани срещу него, като го обвиняват в нанасяне на телесни повреди на Дебора Михайлова, включително черепно-мозъчна травма и порезни рани. Той също ще бъде обвинен и за принудително остригване на част от косата на момичето през юни.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

На официална церемония в Стокхолм бяха връчени тазгодишните Нобелови награди

Кралят на Швеция, Карл Шестнадесети Густав, връчи тазгодишните Нобелови...

27 мигранти са се опитали да преминат нелегално в България от Турция

Турските погранични власти в района на ГКПП Дерекьой/Малко Търново...

Атлетико Мадрид победи с 2:1 у дома Алмерия 

Атлетико Мадрид се наложи с резултат 2:1 у дома...

Диана Петкова завърши осма на финала на 50 метра бруст в Румъния

Диана Петкова завърши на осмо място във финала на...