Два моста в Царево са затворени заради обилни валежи от дъжд

Дата:

В град Царево бяха затворени два моста за движение поради валежи от дъжд и риск от замръзване. Първият мост, при пешеходна алея за квартал Василико, беше затворен по препоръка на Районното управление в Царево от 20:30 часа. Затварянето стана необходимо поради обилните дъждове в района през последното денонощие и очакваните ниски температури през следващите часове, които могат да предизвикат образуване на лед.

Временното затварянето е решено за безопасност на движението, а автомобилите ще могат да използват пътната връзка при Противопожарната служба на град Царево, докато метеорологичните условия се нормализират.

Вторият затворен мост е при “Нестинарка”, където движението на превозни средства е забранено. Заповедта за затваряне идва от кмета на Царево, Марин Киров, и е резултат от повреди, причинени от интензивните дъждове през септември миналата година. Мостовото съоръжение е пострадало, като южният устой е подкопан и увреден от високите води. В изпълнение на заповедта, общинската администрация ще постави прегради и пътни знаци за регулиране на трафика в района.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...