Простичка, но много вкусна Пандишпанена торта , която е подходяща и за всеки ден. Често я приготвям за децата вкъщи, а съседките не сядат на кафе, без да им поднеса парченце!
Бърза, лесна, сочна – ето какво ви трябва: Пандишпанена торта Продукти: За глазурата загрейте на ниска Т: * печете 25-30 минути в предварително загрята фурна на 170 градуса Приготвяне: Разбийте яйцата със сол и захар на пяна, след което добавете портокаловата кора и олиото.
В сместа се изсипва пресятото брашно, смесено с бакпулвера и се разбърква с шпатула. Накрая добавете ванилия и портокалов екстракт, както и портокаловия сок. Снимка: YouTube Когато блатът се охлади, направете дупки с дръжката на дървена лъжица и го залейте с шоколадовата глазура.
Снимка: YouTube Оставете да изстине преди сервиране. Снимка: YouTube Да ви е сладко! Снимка: YouTube