in

Втори фалстарт на делото по казуса „Алепу“

Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което трябваше да реши законно ли е брегоукрепването, под формата на хотел

Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което трябваше да реши законно ли е брегоукрепването, под формата на хотел, над бившия „Шофьорски плаж“.

Това е второто заседание по казуса, след като в края на юли делото не започна заради липсата на представител на фирмата инвеститор. Този път липсваше защитник на фирмата изпълнител под претекст, че е в болнични и извън в България.

В съда днес обаче дойде адвоката на собственика на обекта край Алепу.

Петър Кошничарски, адвокат на „Алепу Вилидж“: Според мен съдията ще каже каква е истината на базата на доказателствата по делото и на това, което изложат страните. Като ги представим тези доказателства, ще ги видите.

Юрий Бошнаков, адвокат на Община Созопол: Считаме, че тезата на Окръжна прокуратура е не състоятелна, тъй като оспореното разрешение за строеж касае изграждането на обект, обем, различен от този, за който е издадено първоначалното разрешение за строеж.

Христо Колев, прокурор: Отново отложиха делото, не беше даден ход на същото поради процесуални причини. Редовно са призовани този път всички страни, но са представители болнични и невъзможност за участие поради командировка в страната.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Президентът Румен Радев е освободил началника на кабинета си

Пуснаха първата 5G мрежа в България