in

Васил Божков: С Шиши ще се разправям лично

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски. Това написа във „Фейсбук“ страницата си обвиняемият хазартен бос Васил Божков и се закани: „С Шиши ще се разправям лично.“

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски….

Публикувахте от Васил Божков в Сряда, 12 август 2020 г.

Укриващият се в Дубай бизнесмен посочва, че тези действия се извършват с помощта на прокуратурата. Държавното обвинение иззе от офисите на Божков близо 6000 артефакта.

В края на май хазартният бос заяви, че антика от колекцията му се е появила на свободния пазар. А вчера коментира, че все още няма информация в публичното пространство какво се е случило с иззетите предмети от фондация „Тракия“.

„Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки – Иван Мирински. Той се разпорежда с действията на прокуратурата и с полуграмотните чиновници, участващи в разграбването“, пише Божков.

Бизнесменът посочва, че на държавните служители, участвали в акцията, ще бъде потърсена персонална съдебна отговорност. „Иван Мирински също ще отговаря за действията си пред закона“, допълва Божков.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Множество нарушения при изграждането на обекти по Черноморието

Протестиращи нападнаха журналистка пред парламента