in

Валери Симеонов атакува незаконните строежи в летните сараи на Доган

НФСБ е подавала и сигнали в прокуратурата срещу незаконното преграждане на общинския път към “Росенец” и в резултат на това през 2015 г. бариерата е била премахната

След като мине гласуването по вота на недоверие към правителството в парламента през следващата седмица, лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще постави въпроса за премахването на незаконните строежи на парк „Росенец“.

„От 2014 г. водим битка упорита борба срещу узурпирането на Черноморския бряг от Ахмед Доган. Сега е модерно да се говори само как Христо Иванов отишъл там. Поздравявам го, това е смела постъпка.“

„Добре, че отиде, защото нас никой не ни отразяваше, когато 2014 г. подавахме сигнали за тогава незаконното строителство. Подавахме сигнали за незаконни допълнителни строежи, извън строителните разрешения“, отсече той.

Симеонов каза, че партията му е давала сигнали за промяната за предназначението на сградата, която е на „Росенец“, защото тя по документи се води база за водни спортове.

„Да ви прилича на база за водни спортове? Това си е чист хотел“, отсече той.

По думите му НФСБ е подавала и сигнали в прокуратурата срещу незаконното преграждане на общинския път към „Росенец“ и в резултат на това през 2015 г. бариерата е била премахната, но след това отново е върната.

Симеонов обвини почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, че е обикалял с хеликоптер и е избирал къде да си направи база.

„Първото място, към което се беше насочил, беше остров „Св. Анастасия“, след като там не му се отвори парашутът, поиска да вземе Военноморската база в Созопол, която е до пристанището срещу Созопол и най-накрая успя да закупи 9 дка от „Лукойл“ през една депесарска фирма „Хермес – Солар“.

„Дълга история, за която няма да ми стигнат новинарските емисии“, допълни още Симеонов.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Първият ден от срещата на Евросъвета завърши без договореност

Откриха фестивала на пясъчните фигури в Бургас