В Кюстендил ще се състои благотворителен семинар от националната кампания “Стоян Саладинов”, който ще е в подкрепа на болно детенце

Дата:

На 18 януари в Кюстендил ще се проведе първият семинар за годината от националната кампания “Стоян Саладинов”. Събитието ще се състои на стадион “Осогово” и ще започне в 15:00 часа. Патрон на кампанията е Стоян Саладинов, многократен шампион по борба, самбо, джудо и карате, който ще открие събитието.

Участието си в семинара вече са потвърдили спортни герои като Евелина Николова, Росен Димитров, Румен Димитров и Мария Оряшкова. Специален гост на събитието ще бъде легендата в борбата Армен Назарян.

Националната кампания “Стоян Саладинов” се провежда с благотворителна цел. В Кюстендил каузата на кампанията е в подкрепа на инициативата “Заедно за бебе Марти”. Всички средства, събрани по време на семинара, ще бъдат безвъзмездно предоставени на семейството на детето.

Препоръчителният вход за достъп до демонстрацията е на стойност от 10 лева, като той няма задължителен характер, и всеки присъстващ може да прецени дали иска да подкрепи каузата и на каква стойност да бъде тази подкрепа. На входа на залата ще бъдат поставени кутии за набиране на средства. Мартин, на една година, страда от тежка диагноза – тумор на малкия мозък.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...