in

Удар на пловдивската полиция: Откриха нелегални цигари, патрони и антики

Иззети са близо 300 броя боеприпаси, като част от тях са незаконно притежавани

Петима мъже и жена са арестувани при спецоперация на пловдивската полиция срещу битовата престъпност.

От имот в с. Царимир, обитаван от 56-годишен, са иззети близо 300 броя боеприпаси, като част от тях са незаконно притежавани.

Служители на райноното управление в Труд са извършили проверка в дома на друг 55-годишен жител на населеното място, където открили безакцизен тютюн. Тютюн и саморъчно свити цигари са иззети и от жилищата на жена от с. Труд и на 51-годишен жител на Строево.

При обиск в къща там служители на криминална полиция попаднали на 51-годишен иманяр. В къщата му попаднали на старинни монети от различен тип, накити и иманярска карта.

Участие в акцията, проведена на територията на селата Царимир, Строево и Труд, са взели служители на РУ-Труд, специализираните полицейски сили и Пътна полиция.

„Проверени са 107 лица и 74 моторни превозни средства. Съставени са 18 акта за установяване на административни нарушения и 14 фиша по Закона за движение по пътищата. 3 броя са актовете по Закона за българските лични документи и 6 са установените нарушения по Закона за гражданската регистрация. Образувани са две бързи производства и едно досъдебно, както и 6 проверки.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

ВАС: Задължителните ваксини не са дискриминация

270 новозаразени с COVID-19 за денонощие у нас