Убилият украинка преди година я изхвърлил гола на улицата

Дата:

Мъжът, убил украинка в София, преди година я е изхвърлил гола на улицата. Орлин Гигов има и няколко дела за побои над други жени. Убийството на Силвия е станало на 20 юни в столичния кв. “Красно село” при поредния скандал между двамата и след употреба на алкохол.

Сигнал за смъртта на жената е подаден от самия Орлин, както и от неговата майка. Жената е намерена на плочките в жилището с черепно-мозъчна травма. По Орлин също са открити множество травми. В началото на 2023 г. пребита украинка бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов.

Първоначалната информация бе за барикадирал се мъж в столичния квартал “Хаджи Димитър”. Съседи заявиха тогава, че украинката е била “гола, боса, обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо”.

МВР обаче не знаеше къде е жената след побоя, пише “Офнюз”. Впоследствие стана ясно, че още четири жени са били жертви на Гигов, за който само за 3 години прокуратурата е имала 10 сигнала срещу него. В средата на юли Гигов отново бе задържан, след като нападна украинката в центъра на София.

Бившият шофьор на МВР-болница бе задържан и няколко месеца по-рано – заради обиди към полицаи в столичен хотел. Медийни разследвания пък показаха методите на Орлин, който е бивш шофьор в МВР болница.  “Спокойно, знам как да бия, така че да не личи. Ще те вкарам в гипсово корито и ще те лежа.

С този нож ще те разфасовам”, казвал той на жертвите си, докато ги пребива. Гигов е уволнен от системата на МВР заради системни пиянства.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Ердоган се обяви за добри отношения и със Запада, и с Изтока

"Създаването на нови уравнения във външната политика" не е...

Автобус се разби и застана вертикално върху изход на тунел край Барселона

Във вторник автобус, превозващ работници на "Индитекс", се разби...

Нобелови лауреати подканват Лукашенко да освободи политическите затворници

Десетки нобелови лауреати призоваха в отворено писмо президента на...

Кремъл не разбира какво има предвид Зеленски под “втора мирна среща на върха”

Кремъл все още не разбира какво има предвид Владимир...