in

Тръмп: Чувствам се страхотно

Държавният глава ще направи още два предизборни митинга следващата седмица

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че се „чувства чудесно“ пред симпатизанти, събрали се под балкона на Белия дом, предаде АФП.

„Първо искам да кажа, че се чувствам страхотно! Не знам за вас… как сте? Добре? И съм поласкан да ви приветствам на този мирен протест, който свикахме пред Белия дом!“, каза пред събралото се множество Тръмп, който се появи без маска, въпреки че миналата седмица се зарази с коронавирус.

„Искам да знаете, че нашият народ ще победи този ужасен китайски вирус! Той ще изчезне, той вече изчезва“, подчерта още той.

По-голямата част от хората, дошли на първата изява на Тръмп след заболяването му обаче, носеха маски, но липсваше социална дистанция между тях, отбелязват от АФП.

По-рано от агенцията съобщиха, че държавният глава ще направи още два предизборни митинга следващата седмица, като се позоваха на предизборния му щаб. Във вторник – в Джонстаун, щата Пенсилвания и в сряда -в Де Мойн, щата Айова. Преди това – в понеделник, американският президент се очаква да се появи на митинг във Флорида.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Без напрежение приключи 94-ят ден на протести срещу управлението

Северна Корея показа гигантски междуконтинентални балистични ракети