in

Сийка Милева: Ще станете свидетели на това как обвиняеми си партнират с журналисти и политици

„Ще бъде публикувано съобщение за образувано разследване по глава първа. Ще станете свидетели на това как обвиняеми си партнират с журналисти и политици“

Всяка съдебна система се нуждае от силни и независими прокурори. Днес прокуратурата е подложена на безпрецедентен, не само политически, натиск. Продължението на тези атаки предстои. Следващата стъпка е да бъде унищожена прокуратурата.

Това заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева, която дава пресконференция в този час.

„Сега ще бъде публикувано съобщение за образувано разследване по глава първа. Ще станете свидетели на това как обвиняеми си партнират с журналисти и политици“, каза още Милева.

Тя отново каза, че прокуратурата подкрепя правото на всички да протестират. Но според нея обвиняеми използват протестите, за да попречат на работата на прокуратурата.

Васил Божков и Цветан Василев си партнират с честни политици и свободни журналисти. Всеки български гражданин ще направи своя информиран избор и на чия страна да застане.

Изборът, пред който е изправено цялото българско общество, е или да възродим държавата, или да се поддадем на натиск и да позволим грабежа да продължи“, допълни Милева.

Тя беше категорична, че: „И занапред ще поддържаме прозрачност за всички елементи от нашата дейност. Прокуратурата ще продължи докрай борбата за справедливостта, няма да се откажем и да бъдем сплашени. От тук нататък, отговор дължат другите власти“.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Австрия забрани полети от България

Прокуратурата с нови разкрития за Васил Божков (аудио записи)