in

Семейство Баневи са новите стари стопани на къмпинг „Каваците“

Заради смяната на стопаните на къмпинга туристи и наематели на обекти там могат да бъдат принудени двойно да платят сумите за наем

Частен съдебен изпълнител въведе във владение къмпинг „Каваците“ на фирмата на Евгения Банева „Русалка Холидейс“.

Скандалът със смяната на стопаните на къмпинга в разгара на сезона продължава вече трети ден. От днес къмпингът се охранява от нова фирма.

Решението да се възстанови правото за стопанисване на къмпинга на фирмата „Русалка Холидейс“ е на Районния съд в Бургас.

Бившият управител на къмпинга Мария Маринова каза, че според съда решението подлежи на предварително изпълнение.

„Решението от нашето дело за нарушаване на нашето владение излезе преди месец. Къмпингът е пълен с туристи, но трябва да си върнем владението“.

Наемател на къмпинга в момента е Цено Ценов. Неговият представител Мария Николова обвини частните съдебни изпълнители, че превишават правата си:

„Цено Ценов се разпорежда и държи имота. В този случай законът е категоричен, че частният съдебен изпълнител трябва да спре изпълнението, да ни даде законовия срок, за да може ние да си направим възражения и пред съда да поискаме спиране“.

Заради смяната на стопаните на къмпинга туристи и наематели на обекти там могат да бъдат принудени двойно да платят сумите за наем, но засега това не се е случило.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Конституционният съд: Няма пречка всеки прокурор да разследва Иван Гешев

Китай изстреля сонда към Марс