in

Съпругата на Васил Капланов-Каплата е разпитана и освободена

Търсенето на Миланов продължава – вече на по-разширен периметър

Съпругата на бившия бодигард на братя Галеви Васил Капланов-Каплата – Петя Николова е била задържана вчера по обяд. Тя е разпитана, а с разрешение на Окръжен съд-Кюстендил е отведена в София, където ѝ е взета ДНК проба. По-късно е освободена, коментират от защитата ѝ.

Смята се, че именно Николова, която беше разпитана в полицията и освободена преди седмица, е причина за конфликта между двамата мъже – Васил Капланов -Каплата и изчезналия от 31 юли Янек Миланов. Капланов е в ареста за закана за убийство на мъж от Дупница заради коментари в социалните мрежи по случая „Янек Миланов“.

Прокурорите в Дупница са поискали разрешение от съда в Кюстендил за извършване на ДНК тест на съпругата му Николова. Това са действия по разследването за изчезването на 43-годишния дупничанин Янек Миланов, с който жената е имала връзка.

Търсенето на Миланов продължава – вече на по-разширен от първоначалния периметър от 120 кв. километра в Дупнишко с участието на полицаи и жандармерия. Засега резултат от търсенето на мъжа няма.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

6 кв./м изкъртени жълти павета по време на вчерашните протести

ВМРО: Не е важно кой е започнал пръв, а кой ще спре пръв