Риана и A$AP Rocky се срещнаха с френския президент Еманюел Макрон

Дата:

35-годишната певица Риана бе забелязана да напуска Елисейския дворец заедно с приятеля си по-рано тази седмица, съобщава сп. People. От кадрите, предоставени за изданиет се вижда, че двамата са били облечени строго официално и са носили слънчеви очила. Въпреки че причината за посещението им не беше разкрита, това не е първият път, в който Риана се среща с президента на Франция Еманюел Макрон.

Преди 6 години двамата се срещнаха, за да обсъдят благотворителната дейност на Риана в областта на здравеопазването и образованието. Срещата се състоя месец след като певицата публично се обърна към него в Twitter, за подкрепата му за нейната кауза. Тогава Риана заяви: “Силно вярвам, че на всички деца навсякъде по света трябва да се предостави възможност до качествено образование. Затова съм горда да обявя партньорството на фондация “Клара Лайънъл” с лидери в областта на образованието. Знам, че работейки заедно, можем да увеличим усилията си и да гарантираме, че милиони деца ще получат достъп до образование в световен мащаб”.

Фондацията “Клара Лайънъл”, основана през 2012 г. от Риана, подкрепя образователни проекти по света. Когато Макрон тепърва тръгваше по своя президентски път, Риана, която има милиони последователи в Twitter, го попита чрез тази социална мрежа дали би подпомогнал нейната кауза. Тя се е обръщала и към други световни лидери като Джъстин Трюдо и бившият президент на Аржентина Маурисио Макри.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Ще арестуват ли Кмета на Пазарджик за подкуп и търговия с гласове?

Близък до кмета на Пазарджик строителен предприемач и синът...

КМЕТОВЕ НА ПРОМЯНАТА ИЗПОЛЗВАТ ДЕЦА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ?!

На вниманието на Прокуратура и Комисията за закрила на...

Под натиск на общински съветници: Общината в Пазарджик ще възобнови финансирането за ФК „Хебър“

След категоричната победа на пазарджишкия футболен отбор „Хебър“ с...