in

Разочаровани туристи от морето: Плащаме за едно нищо!

Такса от 4 лева за паркинг на автомобил плащат желаещите да събират тен на плаж „Тополите“ край Черноморец. Летовници са изпратили сигнал не за това, че им събират таксата, а заради това, че реално не виждат паркинг и автомобилите им остават под дърветата край ивицата.

Какво възмути пожелалите да почиват на родното Черноморие? Боряна и Стоил почиват тук от началото на седмицата.

„Смятам, че да ни бъде взимана такса за нещо, което не съществува, не е правилно. Това са пари за нищо“, казва Боряна. Стоил твърди, че имат издаден касов бон за услугата. „Нямаме нищо против да се взимат пари срещу услуга, но когато такава няма – това е нелепо“.

„Проверката установи, че това е частен имот. Както каза господинът, на мястото има касов апарат и се издават документи. Дали това е законно предстои да видим. Ако има нарушения ще бъдат взети мерки“, каза кметът на Черноморец Росен Деспов.

Той обясни, че въпросният път се намира на частен терен и не съществува в кадастъра. „Дори тази алея да бъде изградена, тя няма да реши проблема с паркирането, защото тук няма общински терен“, казва Деспов. Кметът добавя, че в тези терени има земеделски пътища, които не са възстановени и процедурата по това би била дълга, съобщава Нова тв.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Осъдиха бивш френски премиер

Facebook въвежда тъмен режим за мобилни устройства