in

Протестите в страната не стихват, демонстрантите искат промяна

“Не искаме оставка, а затвор. Защото оставката не е решение на проблема. Желаем да има по-добра социална политика, по-добро развитие за младите хора”

Протести с искане за оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев вчера имаше не само в столицата.

Демонстрацията в Бургас традиционно започна пред сградата на Общината и продължи продължи с шествие до Морската градина. Участниците в него донесоха символично нощно шкафче с пистолет, пълно с банкноти.

„Не искаме оставка, а затвор. Защото оставката не е решение на проблема. Желаем да има по-добра социална политика, по-добро развитие за младите хора“, казаха протестиращи.

Протест за поредна вечер имаше и в Шумен. Исканията остават същите – оставка на кабинета и предсрочни избори.

И в Стара Загора демонстранти се събраха в централната част на града. В Русе традиционно протестът премина в шествие, а участниците в него заявиха, че няма да се откажат, докато не видят промяна.

Обикновено хората във Варна се подреждат и вдигат знамената пред сградата на общината. От там няколко вечери поред шествието преминава по бул. „Сливница“, „Княз Борис Първи“ до площад „Независимост“, а после по бул. „Вл. Варненчик“, ул. „Отец Паисий“ и бул. „Цар Освободител“За всички искания, възгласи и емоции ще ви разказваме подробно.

Организация за протести в различни градове на страната има и през следващите дни.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Откриха фестивала на пясъчните фигури в Бургас

Навършват се 8 години от атентата на летище „Сарафово“