Прокурорския син от Перник Васил Михайлов остава в ареста

Дата:

Кюстендилският окръжен съд потвърди решението на Районния съд в Дупница за прилагане на мярка за неотклонение, наложена върху Васил Михайлов, сина на окръжния прокурор от Перник, Бисер Михайлов. Тази мярка означава “задържане под стража” и не подлежи на обжалване или протест.

Районният съд в Дупница вече беше взел решение за мярката след обвинения на Васил Михайлов в закана за убийство на момиче, с което той е имал интимна връзка. Васил Михайлов е привлечен като обвиняем от Софийската районна прокуратура. Според адвоката на обвиняемия, Любомир Таков, решението на Кюстендилския окръжен съд е “възмутително” и той ще подаде ново искане за изменение на мярката.

По време на съдебното заседание, Васил Михайлов изрази желание за по-лека мярка, като посочи, че този момент е труден за него, тъй като много от неговите връстници влизат в университет, докато той се намира под домашен арест. Той отрече обвиненията и ги описа като произходещи от ревността на бившата си приятелка, нямайки, по негови думи, никакви доказателства за тях.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Земеделските стопани ще получат малко над 3 млрд. лв. тази година, каза министър Вътев

Този петък министърът на земеделието на България, Кирил Вътев,...

Пожар избухна в автосервиз в Бургас

Днес сутрин голям пожар избухна в автосервиз в град...

Хосе Карерас с концерт тази вечер в зала 1 на НДК

Този вечер Хосе Карерас ще представи концерт в зала...

Днес отбелязваме Международния ден на хората с увреждания

Денят на хората с увреждания, отбелязван от 1992 г.,...