Премии за най-изявените борци на ЦСКА

Дата:

“Литекс”, генералният спонсор на ЦСКА, награди най-успешните борци на “червения” клуб в класическия стил за 2023 г. На церемонията в “Литекс тауър” бяха връчени чекове на борците за техния успех.

Семен Новиков получи най-голямата премия от 100 000 лева. Той направи отличен дебют за България този сезон, спечели бронзов медал от световното и европейското първенство и също така спечели олимпийска квота. Новиков бе отличен със Златен пояс за най-добър борец на турнира “Никола Петров”.

Европейският шампион Едмонд Назарян получи чек за 80 000 лева, а Кирил Милов, втори на континента, бе награден с 50 000 лева. Милов, въпреки че пропусна световното първенство в Белград, вече е възстановен от нараняване.

Церемонията включваше и награждаване на треньорите на “червения” клуб. Собственикът на “Литекс”, Данаил Ганчев, предаде премиите на борците и им пожела здраве и успехи в предстоящите олимпийски квалификации. По време на тържеството собственикът на компанията честита и поздрави президента на българската федерация Христо Маринов. Награденият отбор ще вземе участие в първия турнир за сезона в Стара Загора, след което ще се яви на рейтинговия турнир в Загреб, Хърватия.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...