Премиерът Денков ще отговаря днес на депутатски въпроси в парламента

Дата:

Днес, в рамките на заседанието на Народното събрание, министър-председателят Николай Денков ще отговаря на актуални въпроси на депутатите по време на блиц контрола. Това предвижда програмата за днешното заседание на парламента.

Според парламентарния правилник, всики първи петък от месеца от 9:00 часа се провежда блиц контрол, в който обикновено участват премиерът и вицепремиерът.

От 11:00 часа в рамките на парламентарния контрол министър-председателят Николай Денков и министрите на вътрешните работи Калин Стоянов, на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, на образованието и науката Галин Цоков, на здравеопазването Христо Хинков, на културата Кръстю Кръстев, на околната среда и водите Юлиян Попов и на земеделието Кирил Вътев ще отговарят на предварително зададени въпроси от народните представители.

Поради командировка извън страната в парламентарния контрол няма да участва вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, както и министрите Асен Василев и Зарица Динкова. Също така, поради неотложни ангажименти, министър Андрей Цеков няма да присъства, съобщи заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от парламентарната трибуна.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...