Потвърдена е кръвната проба на „Мис Силикон“ Катрин Йорданова – взела е кокаин, грозят я до 3 г. затвор

Дата:

Готова е кръвната проба на Катрин Йорданова, популярна като “Мис Силикон”, която потвърждава, че е шофирала след консумация на кокаин. Това води до възможно конфискуване на нейния автомобил, ако бъде осъдена. В момента колата й е иззета, но тъй като не е нейна собственост (била е на лизинг), тя ще трябва да заплати стойността и. В случай на осъждане, тя може да бъде осъдена на до 3 години затвор.

Йорданова публикува ново видео в социалните мрежи, на което шофира с превишена скорост в София. На стъклото на автомобила се вижда стикер с надпис „Република България – Народно събрание“, който обикновено се поставя на депутатски автомобили. Въпреки това, от парламента заявиха, че този стикер е фалшифициран.

Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи посочи, че те внасят сигнал в Районната прокуратура – София, защото това е единственият начин да се справят с такива опасни прояви на пътя. Той поясни, че пътната полиция има ограничени правомощия, когато става въпрос за нарушения, заснети на видео.

Назначената експертиза ще установи дали Катрин Йорданова е била зад волана на автомобила. Ще се извърши сравнение на татуировките и ще се разгледат други обстоятелства и факти. Тодоров посочи, че в случай на осъждане, Йорданова може да бъде присъдена на затвор до три години.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

ООН: Четвърт от населението на Ивицата Газа застрашени от глад

Най-малко 576 000 души в Ивицата Газа, което се...

Застреляха двама кандидати за кмет на мексиканския град Маравасио (Видео)

Двама кандидати за кмет на мексиканския град Маравасио бяха...

Китай призова държавите с големи ядрени арсенали към договор за забрана на първата им употреба

Държавите с най-големи ядрени арсенали трябва да преговарят за...