Нов скандал в борбата. Спечелил квота: Можеше да се обадите, че няма да ходя в Париж

Дата:

Поредният скандал разтърси родната борба. След като на европейското до 20 години бе пратен руснак, който взе роден паспорт часове преди тръгването, сега се обиди и Георги Иванов. Заради него взехме допълнителна квота в класическата борба в свръхтежка категория до 130 килограма.

Както се очакваше, на олимпиадата отива Кирил Милов, но никой не намерил достойство и чест да се обади на Иванов. Ето какво написа Иванов във фейсбук: Здравейте приятели! Помогнах на българската борба за още една квота за олимпиадата в Париж.

За съжаление няма да се боря аз- така разбрах от момчето на което са му казали, че ще се бори и да се готви за олимпиадата. Той е много класен състезател европейски шампион и вицесветовен на класическа борба. Последните години той е най-добрия български борец.

Има реално повече шансове от мен на олимпиадата. Той ми благодари за квотата и за шанса да участва на олимпиадата, а аз му пожелах успех и дано си сбъдне мечтата! Респект! Но едно не разбрах, НИКОЙ от БФ борба и от трениьорския щаб на класиците не се обади и не казаха поне едно благодаря!

Можеха да ми се обадят или поне пишат, да ми обяснят от федерацията или от треньорски щаб, че ще разчитаме на него това е неговия стил и че благодарят за квотата която съм донесъл за България и за нашия спорт.

Аз съм единственият българин от мъжката борба който донесе квота и се радвам поне, че ще имаме Българин участник на олимпиадата- Париж 2024г. За огромно съжеление в България е така, не съм заслужил даже и едно обаждане!

Добре, че беше момчето да ми каже иначе все още нямаше да знам кой ще се бори и кой-не. Благодаря на всички който ме подкрепят. Аз няма да се откажа да съм жив и здрав ще преследвам мечтите си до КРАЙ в моя стил.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Ердоган се обяви за добри отношения и със Запада, и с Изтока

"Създаването на нови уравнения във външната политика" не е...

Автобус се разби и застана вертикално върху изход на тунел край Барселона

Във вторник автобус, превозващ работници на "Индитекс", се разби...

Нобелови лауреати подканват Лукашенко да освободи политическите затворници

Десетки нобелови лауреати призоваха в отворено писмо президента на...

Кремъл не разбира какво има предвид Зеленски под “втора мирна среща на върха”

Кремъл все още не разбира какво има предвид Владимир...