in

Николай Бареков окупира централата на „Да, България!“

Поиска среща с Христо Иванов, за да му зададе няколко въпроса

Бившият евродепутат Николай Бареков окупира централата на „Да, България!“ и заедно с група граждани поиска да се срещне с лидера на партията – Христо Иванов, за да му зададе няколко въпроса, които предварително написа на фейсбук стената си.

Николай Бареков заяви, че „Да, България!“ са променили дневния ред на протеста и са го „омаскарили“. Според него те пазят премиера Борисов и са в договорки с него.

Бареков се оплака, че е безработен и многодетен баща и попита кой плаща масрафа на Христо Иванов.

Бившият евродепутат каза, че на лъскавата сграда на офиса на „Да, България“ липсва българското знаме и затова влезе в сградата, за да им подари едно.

От „Да, България!“ отговориха на акцията с изявление на фесйбук страницата си, още преди тя да се случи. В изявлението се казва, че Делян Пеевски организира пропагандна акция пред офиса на „Да, България!“ в пореден опит да ги дискредитира и да им запуши устите.

Причината – „Демократична България“ единствени ясно и последователно назовава модела на корупционно завладяване на държавното управление, олицетворяван от Пеевски, и има конкретна програма за борба с него, пише в изявлението.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Приключи огледът в землището на с. Рупци, откритият загробен опасен отпадък е 210 тона

Ивет Лалова шеста в Унгария