Невероятно вкусни захаросани ягоди
Необходими продукти: Приготвяне на сироп: Разтворете захарта във вода и оставете сместа да заври. Готвене на плодове: Плодовете се
Необходими продукти: Приготвяне на сироп: Разтворете захарта във вода и оставете сместа да заври. Готвене на плодове: Плодовете се поставят във врящия сироп и се варят около 10 минути.
Сушене във фурна: Поставете плодовете върху лист за печене и поставете във фурната, предварително загрята до 35-45 градуса. Дръжте плодовете във фурната, докато повърхността изсъхне, но плодовете запазват еластичността си.
Поставете готовите захаросани плодове в стерилизирани буркани и ги затворете. Тези захаросани плодове са отлична плънка за пайове, могат да се използват и за приготвяне на компот, за украса на торти или просто за самостоятелен деликатес. Редактор: За Жената Източник: jemchyjinka.online



