in

Марешки: Президентът ме подозира в нещо, което той прави цял живот

„Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи“

„Когато отидох преди 10 г. на този плаж, плащах 27 лв. за чадър с два шезлонга, никой не го искаше. Аз го разработих и мислех да го подаря на вас (водещия от Би Ти Ви Антон Хекимян), но виждам по-добър кандидат – Румен Радев“. Това заяви в интервю Веселин Марешки.

„Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи“. Така лидерът на „Воля“ отрече да има връзка с решението на МС за концесията на плаж Каракум север 2 и положените подписи на хората от неговата партия за внасяне на проекта на нова конституция, изготвен от ГЕРБ.

Търгът е спечелил бившият депутат от „Воля“ Антон Дончев, а другата фирма, кандидатствала в търга, е фирма на майката на Веселин Марешки – Веска Марешка.

„Човек подозира други в това, което той сам прави. Президентът ме подозира, че съм се подписал за проекта на конституция срещу тази концесия, това означава, че той прави така цял живот – той урежда жена си, урежда съветниците си“.

„Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект.“

Протест и контрапротест срещу Веселин Марешки имаше пред сградата на БТВ, където той има участие в сутрешния блок.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

България изгуби от Ирландия в последните минути

БСП бойкотира заседанието в парламента