in ,

Малкото момче, спасило живота на сестра си, получава съобщения за подкрепа от „Отмъстителите“ (ВИДЕО)

Шестгодишно момче защитило сестра си, като „застанал между нея и зло куче“, в резултат на което той получил 90 шева, след като е бил ухапан по лицето

Шестгодишно момче защитило сестра си, като „застанал между нея и зло куче“, в резултат на което той получил 90 шева, след като е бил ухапан по лицето. Сега актьорите, които играха Капитан Америка и Хълк във филмите на Отмъстителите, му изпратиха похвали.

Момчето, което е приветствано като „герой“ за спасяването на малката си сестра от куче, получава много похвали, но това, което направи денят му още по-хубав, са съобщения от актьора Крис Евънс „Капитан Америка“ и други  които имат играха супер герои.

След инцидента по-рано този месец, лелята на момчето, Бриджър Ники Уокър публикува негова снимка в Instagram и пише как момчето е получило наранявания по лицето.

„Ей, всички. Моля, споделете историята на моя племенник, така че да получи колкото е възможно повече публичност. Знаем, че нашият малък герой би се радвал на някои думи за насърчаване от любимите си герои. На 9 юли моят шестгодишен племенник Бриджър спаси живота на малката си сестра, заставайки между нея и освирепяло куче. След като беше ухапан по главата и лицето няколко пъти, той сграбчи ръката на сестра си и хукна с нея, за да я защити “, пише тя в публикацията.

„По-късно той каза:“ Ако някой трябваше да умре, реших, че трябва да бъда аз. „След като получи 90 шева от опитен пластичен хирург, той най-накрая си почива у дома“, написа тя. „Ние обичаме нашето смело момче и искаме всички други супер герои да научат за този най-нов герой, който се присъедини към техните редици.“

В отговор Евънс записа специално съобщение за шестгодишното дете, в което актьорът похвали момчето за храбростта му и обеща да му изпрати автентичен щит на Капитан Америка.

„Бъди, ти си герой. Това, което направи, беше толкова смело, толкова безкористено – сестра ти има такъв късмет, че те има като по-голям брат. Родителите ти трябва да бъдат толкова горди с теб“, казва Евънс в записаното съобщение.

Лелята на Бриджър сподели видеоклип на видеото в костюм на Капитан Америка.

Други холивудски звезди, включително Марк Руфало, който играеше Хълк във филмите на Отмъстителите, му написаха топло послание.

„Хората, които поставят доброто на другите пред себе си, са най-героичните и мислещи хора, които познавам. Наистина уважавам и се възхищавам на вашата смелост и сърцето “, написа Ruffalo.

Други актьори, които играят супергерои – като Роби Амел (играе Firestorm в телевизионното предаване The Flash), Бри Ларсън (играе капитан Marvel във филмите Marvel) и Грант Густин (който играе Flash в The CW) – сред тях имаше и такива, които изпратиха съобщения за подкрепа на Бриджър.

„Раните му изглеждат вече по-добре! Той е в отлично настроение и голямата му личност е непокътната. Той все още не може да се усмихва твърде широко, но се опитва, когато прочетох някои от вашите коментари към него “, написа леля му.

Тя също защитава собствениците на кучето, което е нападнало детето.

„Собствениците на кучета са наистина страхотни хора, които нямат вина за случилото се. Ние изобщо не чувстваме негодувание и, ако не друго, любовта между нашите семейства само се е увеличила в резултат на този инцидент“, написа тя.

Avengers Cast Send Messages Of Support To Boy Who Saved His Sister From Dog Attack

After six-year-old Bridger saved his little sister from a dog attack, his heroes from the Avengers sent messages of support and praise for his actions! 👏

Публикувахте от LADbible в Четвъртък, 16 юли 2020 г.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Борисов поиска оставките на министрите Горанов, Маринов и Караниколов

298 новозаразени с COVID-19 за денонощие у нас