in

Лидерите на протеста се събраха в столичен хотел

„Категорично заявяваме, че всички заедно сме непоколебими в усилията си и призоваваме да не се допуска полицейски произвол и насилие“

Официална среща на всички организации, партии и отделни лица, подкрепящи протеста, се е състояла в столичен хотел, става ясно от официално съобщение на „Отровното трио“ със снимки.

В мейла са изброени и всички присъстващи, които искат оставката на премиера и главния прокурор.

Припомняме ви, че 62 дни продължават вече протестите за оставката на кабинета на Бойко Борисов, оставката на главния прокурор Иван Гешев и за възстановяване на парламентарната демокрация чрез предсрочни и честни избори.

„Категорично заявяваме, че всички заедно сме непоколебими в усилията си и призоваваме да не се допуска полицейски произвол и насилие, както и опити за провокация, организирани от управляващите, с цел да се дискредитира мирния граждански протест“, заявяват в официална позиция протестиращите.

На официалната среща вчера са били Отровното трио, Боец, Зелен Младост, който представлява бившата кметица Десислава Иванчева, Изправи се БГ на Мая Манолова, НГИ „Системата ни убива“, ОССО, бившият премиер Ренета Инджова, архимандрит Дионисий Стобийски, ген. Димитър Шивиков, Петър Недевски, Единна народна партия, Демократична България, Движение България на гражданите, партия ВОЛТ на Настимир Ананиев, Свобода, Възраждане с лидер Костадин Костадинов, Българска социалдемокрация – Евролевица, АБВ с лидер Румен Петков, Коалиция „Ние, Гражданите“ и други.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Правителството ще одобри още пари към общините за образование

НС прие оставката на Данаил Кирилов като депутат