Кикбоксьорите на Боил, Вокил и Шуменска крепост са победителите в турнира “Отборна Купа Варна”

Дата:

Състезателите от варненския спортен клуб Боил завършиха на първо място в турнира по кикбокс в стил фул контакт – “Отборна купа Варна”, в многофункционалната спортна зала на ж.к. “Владислав Варненчик” във Варна  Участие взеха 202 състезатели от 35 клуба. 

Тимът на Боил участва с 26 бойци, които спечелиха 11 златни, 7 сребърни и 6 бронзови отличия. 

На второто място се класираха домакините от СК Вокил с 14 състезатели, които спечелиха 9 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала. 

Третото място заслужи Шуменска крепост,  за който участваха 15 кикбоксьори, които взеха 7 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала.
 
Купата за най-техничен състезател грабна Росен Илиев от клуб Вокил, който показа завидна техника в двата си последователни мача и спечели гласовете на всички съдии в категорията до 67 кг при 13-14 годишните.
 
Призът за най-перспективен състезател стана притежание на Атанас Димов (алфата) от СК Спартак Пазарджик 2014. Той се пребори за шампионското отличие, след като триумфира в категория до 67 кг при юноши старша възраст. 

Следващото състезание от спортния календар на конфедерацията е международен турнир по кикбокс в стил лоу кик, който ще се проведе от 10 до 12 ноември в Козлодуй.

/БТА

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Ще арестуват ли Кмета на Пазарджик за подкуп и търговия с гласове?

Близък до кмета на Пазарджик строителен предприемач и синът...

КМЕТОВЕ НА ПРОМЯНАТА ИЗПОЛЗВАТ ДЕЦА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ?!

На вниманието на Прокуратура и Комисията за закрила на...

Под натиск на общински съветници: Общината в Пазарджик ще възобнови финансирането за ФК „Хебър“

След категоричната победа на пазарджишкия футболен отбор „Хебър“ с...