in

IT специалист разкри кой е снимал клипа от спалнята на Борисов (Видео)

„Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата и успях да открия важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.“

Стефан, собственик на сайт, така се представя самият той, казва, че е IT специалист и прави промо клипчета за интернет.

Той твърди, че е разкрил кой е заснел клипа от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник до сайтовете Afera.bg и Dnevnik.bg.

„Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата и успях да открия важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.“ Разбра се вече, че е жена във черна рокля (без ръкави) и бяла гривна на дясната ръка, пише на сайта си suhindol.info Стефан.

Като всеки обикновен човек чета новини. Знам, че Афера БГ беше един от първите сайтове, който публикува снимки и видео от АНОНИМЕН изпращач твърдящ, че парите, златото и пистолета са собственост на премиера на Република България. Самият той в почти всяко интервю казва, че това с компроматите е организирана атака лично към него и правителството и в качеството си на обикновен любопитен гражданин реших да потърся улики за извършителите на атаките към Борисов.

Какво направих? Свалих видеото от профила на Афера БГ в YouTube. Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: – А, дали има начин да видя отражение? Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко). Когато се обръща на излизане от дрешника в страни на огледалото случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените).

Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо

– Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо- Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата. Успях да открия КРИТИЧНО важен елемент пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.Уебс@йт: https://www.suhindol.info/Подкрепете Сухиндол ИНФО като се абонирате в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGxopsMfoTK590XhkpugDLw?sub_confirmation=1Бих искал да уточня за читателите, че г-н Борисов е НЕВИНЕН до доказване на противното!Ето как случайно се натъкнах на отражението на жената от видеото. Припомням, че преди време се появиха необичайни снимки на премиера. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.Като всеки обикновен човек чета новини. Знам, че Афера БГ беше един от първите сайтове, който публикува снимки и видео от АНОНИМЕН изпращач твърдящ, че парите, златото и пистолета са собственост на Премиера на Република България. Самия той в почти всяко интервю казва, че това с компроматите е организирана атака лично към него и правителството и в качеството си на обикновен любопитен гражданин реших да потърся улики за извършителите на атаките към Борисов.(Като обществено достъпна информация в полза на Народа на Република България видеото е препечатано от профила на Афера.БГ)

Публикувахте от Сухиндол ИНФО в Четвъртък, 16 юли 2020 г.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Десети ден на антиправителствени протести, от понеделник – в нова фаза

Момичето, което изкачи Партийния дом, за да снима протеста от високо