Интензивен трафик на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция

Дата:

Трафикът за товарни автомобили е интензивен на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция, съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“. На границата с Румъния, интензивен трафик се отбелязва на ГКПП „Видин”, ГКПП „Кардам” и ГКПП „Оряхово“ на изхода за товарни автомобили. От друга страна, на границата с Турция, движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево” на изхода за товарни автомобили.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, като през граничните пунктове „Маказа”, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, но строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата с Република Северна Македония движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...