Интензивен е трафикът на границата с Румъния за товарни автомобили на ГКПП “Кардам”

Дата:

На границата с Румъния на ГКПП “Кардам”, на изхода от страната, се наблюдава интензивен трафик за товарни автомобили, съобщава Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР. При ГКПП „Русе“ излизането на този участък от моста се осъществява в една лента поради текущи ремонтни дейности. Съответни пътни знаци сигнализират временната ситуация, а движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. За граничните пунктове “Маказа”, “Златоград” и “Ивайловград” е отбелязано, че само леки автомобили и микробуси могат да преминават. Относно границата с Република Сърбия, трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. В ГКПП “Калотина” се извършват строително-монтажни дейности, които временно стесняват пътните платна и налагат реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. Във връзка с това, пътуващите с леки автомобили следва да отчитат увеличено време за преминаване през граничния пункт през празничните дни.

Трафикът е нормален и на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония и Република Турция.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...