in

Христо Иванов за клипа: Нямам представа коя мутра с коя друга е разговаряла

Лидерът на „Да, България“ обясни, че на протестите при него идвали всякакви хора

След клипа, който се появи в социалните мрежи от живо включване от Орлов мост, в който мъж се снима с лидера на „Да, България“ Христо Иванов и му говори как си е изключил телефона и споменава Маджо, самият Иванов написа във Фейсбук:

„Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня: По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития. По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.

„Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо…”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети. Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата.“ Ламбовски, за когото говори Христо Иванов, е бивш депутат от НДСВ и бизнесмен. Появи се в третата част на разследването на Антикорупционния фонд „Осемте джуджета“.

Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да…

Публикувахте от Hristo Ivanov в Неделя, 9 август 2020 г.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората

Лилана: Двете ми обвинения са, че съм заплашвала служители на АПИ и че съм давала неверни сведения