Хали Бери се обясни в любов на Ван Хънт

Дата:

Хали Бери сподели страстен пост в Instagram, изразявайки своята любов към приятеля си Ван Хънт. Актрисата публикува снимка, на която двойката се прегръща, демонстрирайки едновременно своята любов и страхотна визия. В поста си, тя написа, че Хънт е “всичко, което бях накарана да вярвам, че искам твърде много”. Снимката отразява момент от тяхната страстна връзка, а Хали Бери използва социалните медии често, за да споделя радостта и щастието с приятеля си.

Романсът между Хали Бери и Ван Хънт започна преди три години, а двамата често демонстрират своята взаимна обич в социалните мрежи. Ван Хънт поздрави актрисата по случай рождения й ден със сладък пост, използвайки стихотворение, за да изрази своите чувства. Двойката споделя, че се запознали през периода на пандемията и са се свързали по телефона четири месеца, преди да се срещнат лично. Хали Бери описва този начин на запознанство като нещо, което никога преди не е правила и което е било ключово за тяхната химия.

Хали Бери е разведена с актьора Оливие Мартинес, с когото има общ син на име Масео. Тя плаща издръжка на бившия си съпруг и се грижи за разходите за сина си. В допълнение към Масео, Хали Бери има и дъщеря, наречена Нала, от предишната си връзка.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...