in ,

Гешев посети Девня и Суворово заради спецоперация в района

Пълните резултати от действията на органите на полицията и прокуратурата ще бъдат обобщени след приключването на операцията

Главният прокурор Иван Гешев посети гр. Девня и гр. Суворово във връзка с провеждаща се в района специализирана операция по противодействие на „битовата престъпност“. За момента са проверени 378 лица и 240 МПС. Задържани са 12 души, установени са 2 лица, обявени за общодържавно издирване. Образувани са 2 досъдебни производства – едно за притежание на наркотични вещества и едно за управление на МПС след употреба на наркотици.

Пълните резултати от действията на органите на полицията и прокуратурата ще бъдат обобщени след приключването на операцията.

По-рано Иван Гешев посети Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура – Варна, както и следствието, за да разговаря лично с магистратите и съдебните служители.

Посещението в гр. Варна е част от обиколката на главния прокурор Иван Гешев в петте апелативни района, с оглед реализиране на приоритетите на прокуратурата на Република България за ограничаване на конвенционалната престъпност, засягаща всички български граждани.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Арестуваха пияна жена, обиждала блокиралите движението пред Министерски съвет

Христо Иванов отново настоя да бъде осигурен свободен достъп до плажа в парк „Росенец“