Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши ще се срещне с Николай Денков

Дата:

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков ще има среща с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Срещата ще се проведе в хотел “София Балкан Палас” и ще бъде част от откриването на Форума “Антикорупция, демократична устойчивост и икономическа сигурност”, който започва в 9:30 часа.

След встъпителната част на форума, премиерът акад. Денков ще се срещне с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, като на срещата ще участва и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел. След края на срещата са предвидени изявления за представителите на медиите около 11.30 часа.

Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши ще проведе и срещи с ръководството на МВР. Главният секретар на МВР Живко Коцев заяви, че силовото ведомство си сътрудничи успешно с Европрокуратурата. През последната седмица са извършени съвместни операции с ДАНС, КПКОНПИ, као също така има активна комуникация с Европейската прокуратура по въпроси, свързани с разкриването на престъпления във връзка с усвояването на европейски средства в размер на милиони.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Интер победи Наполи с 3:0

Интер записа убедителна победа с 3:0 над Наполи в...

Зографски 18-и в четвъртия кръг на световната купа по ски скокове

Българинът Владимир Зографски завърши на 18-то място в четвъртия...

Лудогорец разгроми Ботев Враца с 5:0

Лудогорец записа убедителна победа с 5:0 срещу Ботев Враца...

Пиеси на Недялко Йорданов и Стефан Цанев оценени високо от турската публика

В Турция се наблюдава голям интерес към театралните произведения...