Ема Ръдукану се надява да се завърне към състезателна дейност за началото на новия тенис сезон

Дата:

Ема Ръдукану, шампионката от Откритото първенство на САЩ за 2021 година, планира да се завърне към състезателната дейност в началото на новия тенис сезон. Тя беше извън кортовете за шест месеца поради операция на двете китки и глезена след серия контузии.

20-годишната британка съобщи пред БиБиСи, че въпреки че не е определила конкретна дата за завръщането си на турнирите на УТА, тя “със сигурност ще се върне за началото на този сезон.”

Ръдукану падна до 280 в световната ранглиста след като беше на най-високото в кариерата си място – номер 10. Тя сподели: “Очаквам с нетърпение да започна отново, един вид от нулата. Все още ми остават около 15 години в кариерата ми, така че няма за какво да бързаме.”

Относно избора на личен треньор след завръщането си, Ръдукану не разкри конкретни подробности. Тя обаче обясни, че има изисквания към своите треньори и иска да разбере “защо” преди да изпълни инструкциите им. В последните две години тя си е сътрудничила с пет различни треньора.

Тя каза: “Задавам много въпроси на моите треньори. В определени случаи те не успяха да отговорят на тези въпроси, така че може би това е причината за разделянето си с тях. Аз не съм човек, на когото можеш просто да наредиш какво да прави. Трябва да разбера защо, и тогава ще го направя.”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля напишете вашия коментар
Моля оставете вашето име

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Хосе Карерас с концерт тази вечер в зала 1 на НДК

Този вечер Хосе Карерас ще представи концерт в зала...

Днес отбелязваме Международния ден на хората с увреждания

Денят на хората с увреждания, отбелязван от 1992 г.,...

Борис Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”

Столичният общински съветник Борис Бонев от "ПП-ДБ (Спаси София)"...

Луксозен автомобил заседна на Северния плаж в Бургас

На Северния плаж в Бургас луксозен автомобил с украинска...