in

България – ключов фактор за развитието на таекуондо

Аврамов е основен фактор в развитието на таекуондо в България в качеството си на член на Управителния съвет на Българска Федерация по Таекуондо

На официална церемония президентът на Професионална асоциация по таекуондо Слави Бинев представи назначенията на председателите на професионалните федерации в две европейски държави – Естония и България.

Calvo Salmus, носи дългогодишен опит в олимпийското бойно изкуство, както в Естония, така и на европейско ниво. Той е избран за ръководител на Естонската професионална федерация на 20.07.2020 г която е формализирана чрез онлайн церемония, на която символично му е връчен документа за назначаването му.

Димитър Аврамов оглави Българската федерация по профитаекуондо. Той е основен фактор за развитието на таекуондо в България като член на Управителния съвет на БФТ, професор по таекуондо в НСА ′′ Васил Левски ′′ и треньор по таекуондо с много спортни постижения.

Президентът на Про Таекуондо за Европа и вицепрезидент на Световната професионална федерация – Слави Бинев отправи искане към новоназначените председатели да продължат да насърчават и подобряват корейското бойно изкуство на най-високо професионално ниво. Г-н Г-н. Салмус и г-н. Аврамов заяви, че ще направят всичко възможно в промоцията на любимото ни бойно изкуство.

На събитието присъстваха изявени хора от таекуондо от България – Генерален секретар на Европа Професионална асоциация по таекуондо – Master San Hyun Park, Генерален секретар на БФТ и вицепрезидент на Европа Професионална федерация по Таекуондо – др. Александър Минев, вицепрезидентът на БФТ – Димитър Михайлов, треньорът на националния отбор – Теодор Георгиев, членът на Управителния съвет на БФТ Виолета Иванова и най-добрият български съдия по таекуондо и главен административен фактор – Илия Димитров.

Напомняме, че българското ръководство на Професионалната асоциация по таекуондо за Европа се проведе само преди два месеца на онлайн церемония, на която президентът на Световната професионална федерация – г-н. Bang номинира президента на БФТ за ръководител на континента Европа. Въпреки трудностите, които ситуацията с COVID-19 създава, истинските стъпки към развитието на професионалното таекуондо са налице.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Узунов искал от ДАНС достъп до „строго секретна“ информация месец преди ареста

Освободиха от длъжност заместник-министъра на икономиката