in

Дъщеря уби майка си в Хасково

Тя е убила по особено мъчителен начин и с особена жестокост майка си

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема 46 г. жена, за това, че е умъртвила по особено мъчителен начин и с особена жестокост майка си на 68 г., която е била в безпомощно състояние, съобщиха от полицията.

На 4 юли в 03:47 часа, в Районно управление-Хасково е получен сигнал от 21-годишната внучка, че 68-годишна жена, живуща в апартамент на бул. „Васил Левски“, е в тежко здравословно състояние.

Пристигналият на място полицейски екип установил, че 46-годишна жена, дъщеря, заедно с подаващата сигнала и 12-годишно момиче, всички нейни роднини, са изнесли на улицата трупа на пострадалата, увит в чаршаф.

Тялото е било в стадий на разложение, което затруднило изясняване на причините за смъртта. Назначената аутопсия показала, че на жертвата е бил нанесен побой преди три дни, като в резултат на получените телесни увреждания, жената е починала.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от разследващ полицай от ОД на МВР.  В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведен е следствен експеримент и е била назначена и съдебномедицинска експертиза.

Обвиняемата е била задържана за 24 часа, а след привличането й в качеството на обвиняема по отношение на същата е било постановено и задържането й за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане  под стража“ спрямо нея.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Два малки самолета се сблъскаха в САЩ

ВАП сезира МОСВ да извърши незабавна проверка в Национален парк „Рила“